Selectează o Pagină

Idei care merita pastrate

Produse in Romania, asamblate de mainile unor persoane in nevoie

POVESTEA ZURIELL

Toti oamenii se nasc creativi de aceea s-a nascut Zuriell, ca sa readuca acea scanteie creativa in viata ta. In acelasi timp, misiunea noastra este sa ne implicam in comunitate. Asa am ales sa imputernicim femeile care au scapat de abuzul domestic si traficul uman , reintegrandu-le in societate cu ajutorul muncii.  Agendele Zuriell sunt asamblate manual de catre aceste femei puternice.

Ideile faine vin atunci cand exista o problema. La noi aceste probleme au fost multe:

Agendele ne limitau, greseam pagini si  atunci  cand le rupeam se rupeau prost, scriam doua pagini si  deja treceam la o noua agenda, unele agende erau prea frumoase ca sa le incepem, sau prea urate ca sa avem placerea de a scrie in ele, iar unele deveneau parte din noi si ne era greu sa ne despartim de ele atunci cand se terminau.

De aceea am creat Zuriell. Agenda cu coperta din piele naturala, reutilizabila si care are pagini pana la infinit. In momentul in care se termina, pur si simplu, iti iei o noua rezerva care vine cu tot sistemul de prindere pentru arhivare. O poti face si mai speciala prin personalizarea ei cu numele sau cu logo-ul tau. Zuriell te va tine o viata si va face parte din calatoria ta.

ECHIPA

SANDRA HALLAL

Chief visionary & founder

Am absolvit facultatea de arhitectura. Cant la chitara electrica, imi place lucrul cu mainile si ma pot pierde in el cu orele. Dupa o calatorie de 4 ani in descoperirea sinelui, timp in care am lucrat in graphic design, fotografie si videografie, design de interior si arhitectura, am gasit acel ceva care acum se numeste Zuriell.

RAMONA GHEORGHIU

 Co-founder

Observ detalii si imi place sa le comprim in imagini si secvente. Am lucrat in fotografie si videografie.   Cel mai mare talent al meu este in a organiza lucrurile, mai ales portbagajul atunci cand vine vorba de o calatorie. Imi este natural sa vad intreaga imagine si sa iau initiativa acolo unde trebuie. 

ANDREI LUNGU

Social media & marketing legend

Sunt pasionat de orice tine de online si mai ales de zona de social media. Dupa ceva ani petrecuti intr-o agentie de digital, am ales sa ma implic in proiecte dragi mie, cum ar fi Zuriell. Sunt fericit si mandru sa fiu parte din acest proiect!

IMPACT SOCIAL

Zuriell este produs in Romania si este asamblat de mainile unor persoane in nevoie. Oferind locuri de munca persoanelor care provin din medii defavorizate, putem contribui la restaurarea demnitatii si a increderii in sine.

Prin utilizarea unui Zuriell devii parte din aceasta initiativa de a dezvolta oamenii vulnerabili din comunitate.

Daca ii dai unui om un peste, il hranesti pentru o zi. 

Daca il inveti sa pescuiasca, il hranesti pentru o viata.

– proverb chinezesc

IMPREUNA FACEM DIFERENTA!